David Bowie is weer opgestaan

Zo, nu ik weer een fatsoenlijke plek heb om verhalen te schrijven kan ik het dus ook weer over muziek gaan hebben. Deed ik dat de afgelopen maanden niet dan? Jawel, maar dan via Hyves en toch werkt dat op de één of andere manier niet lekker. Dus vanaf nu lekker op dit weblog en ik heb toch een juweeltje gevonden!

The Airborne Toxic Event

Ze heten The Airborne Toxic Event en iedere keer als ik het hoor denk ik dat David Bowie weer volop muziek staat. Ik geef toe… in de coupletjes hoor je het niet, maar luister eens naar die prachtige, krachtige uithalen: Het is echt David Bowie, daarnaast past het qua muzieklijn ook goed bij de Blonde God. Het slotoordeel bewaar ik voor jullie. Ik vind het in ieder geval een geweldige single!

Razorlight

Razorlight, we kennen ze van America en Into The Morning en nu zijn ze er weer met een nieuw album “Slipway Fires”. Het is alweer het derde album van de Zweeds/Britse band en het lijkt dat ze een stukje volwassener zijn geworden. Bovenstaand Hostage Of Love geeft al wat weg van de spannendere muzieklijnen die terug te vinden zijn. Was het vorige album “Razorlight” nog wat gezapig en recht toe recht aan, “Slipway Fires” laat duidelijk zien|horen dat de jongens gegroeid zijn in de muziek!

Het is wat een kort muziek log, maar door tijdgebrek ging niet anders. Snel terug met meer muziek!

2 Comments

  1. Bedankt voor de tip van The Airborne Toxic Event. Ik vond het erg goed klinken. Je kan ze op 30 April in amsterdam bekijken. (london Calling)

  2. Graag gedaan! Zal vanmiddag weer even een blog neer zetten voor wat lekkere nummers! London Calling word hem helaas niet voor mij, dag er na vijf dagen op kamp en dan moeten we wel een beetje fit zijn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *